Smještaj

Smještaj je tijekom JavaCro konferencije organiziran u Hotelu Istra 4* na otoku Sv. Andrije (Crvenom otoku) pored Rovinja. 

Nadamo se da će nas sunce poslužiti kao i prošle godine, kada su svi sudionici imali prilike za punjenje baterija nakon jesenskih i zimskih poslovnih obaveza.

 
 
 

Hotel Istra smješten je na otoku Sv.Andrija. Dobitnik je brojnih nagrada te je uvršten u prestižnu svjetsku kolekciju hotela „Special Hotels of the World“. Članstvo u kolekciji Special Hotels of the World limitirano je isključivo za jedinstvene, zanimljive i prvoklasne svjetske gradske i resort hotele, a kandidatura za članstvo je moguća samo uz prethodan poziv ove organizacije. Ova privilegija namijenjena je isključivo za hotele izvrsne kvalitete s posebnom i prepoznatljivom uslugom što dovoljno govori o kvaliteti i posebnosti hotela Istra.

Hotel raspolaže sa 320 soba i 6 suitova. Sve sobe imaju klime te nudemini bar, sef, SAT TV, telefon i internet.

U sklopu hotela Istra, izdvojen je All-suite hotel, prvi takve vrste u Hrvatskoj. Nalazi se na najvišem dijelu otoka te gostima pruža mogućnost smještaja u luksuznimapartmanima.

Osim smještaja hotel nudi i razne druge usluge.

Hotel raspolaže sa 4 bazena, od čega 2 vanjska, unutarnji i 2 vanjska dječja bazena Ujedno, hotel je smješten odmah uz plažu koja je dobitnik Plave zastave što gostima pruža veliku mogućnost izbora.

U sklopu hotela Istra nalazi se i jedan od najbolje opremljenih wellness centara u Hrvatskoj u kojem možete uživati u brojnim ponudama raznolikih masaža, tretmana njege tijela i lica, fitnessu, sauni, raznim kupkama, grijanim ležajevima, solariju, manikuri, pedikuri...

Za goste koji preferiraju aktivan odmor tu su tereni za tenis, stolni tenis, mali nogomet, odbojku na pijesku, košarku, fitness...Hotel također nudi mogućnost iznajmljivanja raznih plovila, sportskih rekvizita..

Hotel Istra svoju kvalitetu i raznovrsnost pokazuje i kroz razne mogućnosti koje s nude gostima sa djecom. Hotel tako ima 2 vanjska dječja bazena, baby klub, mini klub i teen klub za djecu, zatvorenu dječju igraonicu, vanjsko igralište za djecu....

Ljubitelji gastronomije i dobre kapljice također će ovdje pronaći svoje mjesto za uživanje u restoranima i barovima koji im stoje na raspolaganju.

Osim bogatog stručnog programa, ovaj prelijepi otok pružiti će atraktivne sadržaje za odmoriti dušu i tijelo šetnjama, vožnjom bicikla, trčanjem ili posjetom wellnesu i spa dijelu hotela.

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!

Medijski pokrovitelji